Lågkolhydratskost

Jag tror att dom absolut flesta av oss börjar acceptera lågkolhydratskost och förstå fördelarna med det. Till och med socialstyrelsen har numera  godkänt lågkolhydratskost för behandling av överviktiga och diabetes typ 2. Det finns massor av bra böcker och webbsidor om lågkolhydratskost. Min personliga favorit heter Peter Attia, han driver  The eating academy som innehåller massor av spännande fakta och forskning om lågkolhydratskost och träning.

Att äta lågkolhydratskost är inte något konstigt,  det handlar bara om att äta riktig mat. Den mat som din kropp är utvecklad för att äta. Det handlar om att skippa artificiella lightprodukter som är fulla av tillsatser och istället äta riktig mat som exempelvis ägg, smör, kött. Ge din kropp det den behöver för att bli stark, frisk och mätt. Riktig naturlig mat, utan tillsatser och med rejält med fett. Det är det vi är gjorda för att äta!

Prova själv i några veckor. Jag kan garantera att ni kommer att bli friskare, starkare och få en perfekt mage (både inuti och utanpå).

 

Publicerat i Hälsa