Träning onsdag 13 november: Team tävling utan vinnare

Eller är alla vinnare? Det blev lite rörigt idag när resultaten skulle rapporteras… 

Idag delade vi upp oss i två lag. Halva laget skulle göra en variant på burpees och andra halvan av laget skulle se till att kettlebells och viktplattor av olika valörer inte nuddade marken. Strategin fick varje lag bestämma själv, målet var 800 burpees per lag med en stopptid på 20 minuter.

Tävlingsmomentet verkar trigga många. I sena gruppen Emma slet som aldrig förr och skrapade ihop hela 120 burpees, Gretel tog ut sig så att hon fick kramp i luftstrupen.  Kul att se Hussein och Erik stötta varandra med 20 kg vikten som var det jobbigaste av allt. Det är riktigt duktiga och starka killar vi har. Ercan imponerade på mig med sjukt långa broad jumps. Där snackar vi benstryka! 

I tidiga gruppen visade Linnea vart skåpet ska stå. Där kan vi snacka om utveckling, det är kul att se fina tekniker och starka ben! Även Anna, Malin och Anne-lie slet som djur.  Det gillar vi! 

Bra jobbat alla! Det är ett nöje att se er utvecklas och växa för varje träning. Teknikerna blir bättre och bättre för varje gång. 

 

 

 

Annonser
Märkta med:
Publicerat i Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s