Träning våren 2014

Innevarande termin är snart till ända och en ny, utmanande och utvecklande termin är i snabbt antågande. Vi är så klart supermotiverande och har mycket idéer och planer för kommande termin! 

Det blir några förändringar till VT2014. Vi kommer bara att att ta in paketmedlemmar. För oss är det viktigt att dom vi tränar också gör merparten av sin träning hos oss. Med paketet får vi möjlighet att följa upp er utveckling, göra de utvärderingar som är nödvändiga för att se att träningsprogrammeringen ger önskade resultat samt att att se till att ni inte blir obalanserade pga allt för ensidig eller liknande träning. Efter övervägande har vi kommit fram till att det här kan tillgodoses om vi bara har paketmedlemmar.

Paket kostar 3000 kr/termin. VT2014 kommer att inledas med en testvecka. Terminen kommer att avslutas med en testvecka, där vi gör uppföljningar och utvärderar träningen och er utveckling under terminen. Varje person kommer att träna 1-2 konditionspass i veckan och 1-2 styrkepass i veckan. Vi kommer att erbjuda 2 morgonpass, 2-3 kvällspass och ca 4 helgpass i veckan. Det kan bli fler eller färre pass, allt hänger på hur många som kör. Därutöver kommer vi att ha open gym i stort sett varje dag där man kan göra sina tilläggspass eller pass som man vill ta igen (i världens tuffaste gym med världens bästa utrustning).

För att veta hur mycket just du behöver träna behöver du vara klar med dina målsättningar men också dina förutsättningar; vi ska veta var vi står för att hitta till ett visst mål. Testveckan är jätteviktig för att fastställa varje persons förutsättningar och nivå. Antal träningsdagar i veckan och det som du bör fokusera på fastställer vi samråd med dig. Det är viktigt att det förs en dialog mellan er atleter och tränarna. Då kommer vi att pricka helt rätt!

Det vi skulle behöva för den fortsatta planeringen är att ni så snabbt som möjligt lämnar en intresseanmälan för hur ni vill göra kommande vår. Vi kommer inte att kunna ha hur många medlemmar som helst eftersom  vi vill  jobba med små grupper. Vi kommer aldrig att bli som de stora kommersiella gymmen där allt handlar om försäljning av medlemskort och att ha så stora grupper som möjligt.  Vi vet att intresset är stort och ju snabbare ni kan svara desto mer tid har vi på oss att lösa eventuell överbelastning ( med kanske något ytterligare pass eller så). 

Hör av er till: uiffyscenter@gmail.com 

Lisa & Mosa

 

Annonser
Publicerat i Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s