Snabba ryck

Tiden går alldeles för snabbt för att jag ska hinna med. I helgen hann vi dock göra massor med saker…

Lördagen bestod av KB-träning deluxe. Som avslutning ett litet test på arbetskapacitet där Sofia krossade allt motstånd (med Petter tätt i hälarna). Hussein gjorde också också väldigt bra i från sig. Både Sofia och Hussein har verkligen utvecklats helt enormt under den här terminen. Sofia är starkare än aldrig förr och det kommer verkligen att bli spännande att hänga med den damens utveckling. Hussein har gått från att vara den stelaste (kanske på hela fyscentret?) till att bli riktigt rörlig och ha fina tekniker (han är dessutom är stark som en oxe). Att han dessutom alltid är uppmärksam och har ett underbart humör gör att han verkligen bidrar till att skapa en fin stämning på klubben. Med den inställningen kommer man långt i livet.

Söndagen ägnades åt klassisk styrketräning med front squat och back squat. Följt av chins och armhävningar. Hemläxan är som vanligt rörlighet och att hitta kontakten med musklerna skulderbladen. Tycker annars att det börjar se riktigt bra ut. Flera av damerna är på väg att sätta sina första chins. Det kommer att bli något att fira!

Nu laddar vi om för en ny härlig vecka! Massor av marklyft, utfallssteg och burpees utlovas. Om ni har riktigt tur så blir det kanske till och med en death-by – av någonting.

Publicerat i Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s